Go to Top

Båndbreddestyring

Styr båndbredden på internetforbindelsen

TraightShaper deler båndbredden så der er plads til både data og IP Telefonisecomea

SmartShare StraightShaperTM er et transparent båndbreddestyringsprodukt, som er ideelt til computer netværk, hvor en internetrouter eller firewall allerede er installeret. StraightShaper er utrolig nem at installere, idet den kan placeres mellem den eksisterende router eller firewall og lokalnettet uden ændringer.

StraightShaper deler båndbredden lige mellem aktive bruger på internetforbindelsen og kan på den måde også sikre at der er plads til IP telefoni. På den måde optimeres kvaliteten på samtalen

StraightShaper 300 Serien
Er ideel til opstilling på lokationer med begrænset plads. StraightShaper 300 klarer behovet for små kontorer eller afdelinger med op til 50 brugere.

StraightShaper 1000 Serien
Er ideel til afdelingskontorer eller centralt i mellemstore firmaer med op til 500 brugere StraightShaper 1000 serien har øget processor og er memory-skalérbar for at imødekomme fremtidige features og funktionsforbedringer.

4000_Reflection01cropped450px
For yderligere produktoplysninger på Smartshare serien –
KLIK HER

Hos H&N Networks, er vi specialister i Computere og PC, Datanetværk, IT infrastruktur og IT sikkerhed –
LÆS MERE HER

Ønsker du at tale med vores IT-Specialist om hvorvidt vi kan hjælpe og vejlede netop din virksomhed bedst, kontakt og da på enten tlf. 55 78 03 00 eller via kontaktformularen