Go to Top

Reparation af lamper

Står du med en defekt PH lampe eller en anden Louis Poulsen lampe som skal renoveres skal du ikke fortvivle – mange af de kostbare designer lamper kan faktisk repareres og renoveres, så du kan få glæde af din lampe igen.

Stor eller lille lampe reparation

Om det er en stor eller lille reparation af netop din lampe, er ikke så afgørende, vi kan normalt reparere de fleste defekte lamper. Ofte er der blot tale om defekte glas til en PH lampe eller udskiftning af ledning og fatning. Er det en større skade klarer vi i de fleste tilfælde også det. De defekte lamper renoveres i vores butik / showroom i Næstved, hvor vores dygtige personale er klar til at hjælpe dig. Har du en special reparationsopgave eller vanskeligt ved at bringe lampen til os kan vi sagtens komme til dig.

Renovering af lamper
Trænger din Louis Poulsen lampe blot til en renovering – stor eller lille – klarer vi også det. En renoveret lampe kan mange gange blive så god som ny. En renovering er også med til at forlænge levetiden på din lampe.

Kun orginale dele
Uanset om du skal bruge reservedele til PH lamper eller andre Louis Poulsen lamper, er du altid sikker på at vi leverer originale dele.
Vi fører reservedele så som, reserveglas, ledning i metermål, fatninger, skruer, afbrydere, løse blade til koglen.

Vi har mange års erfaring i renovering af lamper

En designer lampe skal behandles forsigtigt, for ikke at gøre skaden værre. Du kan roligt overlade din defekte lampe til os, vores medarbejdere har nemlig årelang erfaring i reparation og renovering af designer lamper og vi passer på lampen som var det vores egen.
Er du utryg ved selv af afmontere lampen, kan vores dygtige elektrikere gøre det for dig og bringe lampen til vores værksted i butikken. Herefter returer vi  den til dig igen og den bliver selvfølgelig også hængt op igen. Du bestemmer selv hvordan det skal foregå.

Reservedele til PH lamper eller andre lamper

Mangler du reservedele til PH lamper, andre Louis Poulsen lamper eller en helt anden designer lampe, kan du bestille reservedelen hos os, og selv reparere lampen. Du kan også vælge at indlevere lampen i butikken på Marinebuen 7, hvor vores dygtige belysnings eksperrt, vil tage sig kærligt af den. Vi lagerfører de fleste reservedele, og har vi den ikke hjemme, skaffer vi den hjem til dig i løbet af nogle dage – nemt og enkelt!

Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen, eller ringe til os på telefon 55 78 03 03 så vi kan få en snak om renovering af din lampe – Vi glæder os til at høre fra dig.