Go to Top

Computer og IT support

Har du andre udfordringer omkring IT og computere er du altid velkommen til at kontakte os – så skal vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig !!

Hos H&N Networks i Næstved er vi specialister i computere og PC, datanetværk, IT infrastruktur og IT sikkerhed. Vi forhandler produkter fra de førende hardwareproducenter og softwarehuse på markedet og hjælper også gerne med råd og vejledning, til en sikker og stabil computer og IT platform.

Vores ydelser:

  • Computere og tilbehør
  • Servere og backup
  • Netværksudstyr
  • Hardware og software
  • Trådløse netværk
  • Routere og firewalls
  • Antivirus
  • Rådgivning
  • Reparation af Pc
  • Opsætning af tablets

542_tabletsReparation af computere i Næstved
I vores servicecenter i Næstved udfører vi reparation af computere og tilbehør og har også mulighed for at udføre forskellige test og udviklingsopgaver. Faktisk er vi et meget alsidigt teknikhus.

To af vores helt store forretningsområder er opsætning af trådløse netværk og etablering tablet og smartphoneaf hjemmearbejdspladser, så du kan benyttes firmaets resourcer fra din computer på hjemmekontoret.

Vi forsøger hele tiden at være et alsidigt og seriøst IT firma, som hjælper med de fleste opgaver inden for Pc, computer og IT området.

Pres på infrastrukturen
Behovet, for en sikker og stabil platform til firmaets IT, er i den grad stigende. I det hele taget er behovet for IT større end nogensinde. Med udbredelsen af hostede platforme, IP telefoni og ikke mindst de øgede krav til mobilitet, er der kommet et stort pres på virksomhedens infrastruktur.

Infrastrukturen er det der binder tingene sammen på tværs af platforme og det vigtigste IT element i virksomheden. Om du vælger din egen server eller en hosted løsning er ikke så afgørende. Uanset løsningen er der brug for adgang til netværket og de fælles ressourcer. Der skal stadig være computere, telefoner, netværk og printere mm. hvis forretningen skal hænge sammen og det er her vi kommer ind i billedet.

Lad os hjælpe
Vi hjælper med alle elementer i infrastrukturen, lige fra de mest simple setups, til mere avancerede løsninger. Vores ydelser dækker alt fra det bagvedliggende netværk og helt ud på brugerniveau; computere, tablets og smartphones. Vi har mange års erfaring inden for IT support, som vi drager stor nytte af, når vores kunder skal have en optimal løsning. Står du med en opgave eller et problem omkring virksomhedens IT skal du ikke tøve med at kontakte os – Vi er nemlig klar til at hjælpe.

Har du brug for hjælp så kontakt os på 55 78 03 00 eller på networks@hngruppen.dk