Go to Top

Technology

Trend CTS anlæg til Klimaoptimering

Få et bedre indeklima med en Trend CTS løsning fra H&N Technology

Forlad virksomheden uden at varmen strømmer ud. Vær sikker på at indeklimaet altid er optimalt og spar samtidigt penge på energien. Vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at spare energi og optimere indeklimaet.

H&N Technology er Trend systemhus og eksperter i CTS løsninger!

gazelle6
Udnævnt til Gazelle virksomhed 3 år i træk!

H&N Technology blev i 2011, 2012 og 2013 udnævnt til GAZELLE virksomhed. Udnævnelsen viser at H&N Technology var blandt de hurtigst voksende virksomheder i Danmark.

 

Trend CTS Anlæg fra H&N Technology

290_tech1Hvad enten det gælder installationer for varme, ventilation eller el og belysning, så er der al mulig grund til at overveje dette styret via et Trend CTS anlæg fra H&N Technology.

Klimaoptimering med Trend CTS anlæg

291_tech2Vi har alle et ansvar for at optimere klimaet omkring os, ikke kun udendørs, men også det klima vi og vore nærmeste befinder os i – på arbejdet, og når vi holder fri, og opholder os i en sportshal og lignende.

Energioptimering og tilpasning

289_tech3Udover den fordel vi opnår i vores velbefindende når klimaet omkring os forbedres, så er det ikke uvæsentlig hvad der kan opnås af besparelser på økonomi-siden når vi sætter gang i optimering og tilpasning af energiforbruget.

Data opsamling

292_tech4Når der er etableret energistyring i din virksomhed, er det vigtigt at kunne følge udbyttet og effektiviteten.
Så vil det altid være muligt at samle op på områder hvor der kan justeres ekstra.