Go to Top

Profil

Hansen & Nielsen ApS, er en familie ejet virksomhed, som startede tilbage i 1946. Siden da er det blevet en virksomhed, med mange dygtige medarbejdere der beskæftiger sig med el-installationer til private og erhverv samt offentlige virksomheder og institutioner. Herudover kan vi præsentere et stort og spændende udvalg af lamper i vores butik, hvor vi sælger alt inden for designer belysning.

H&N El-service udfører stort set alle former for el-installation og service – fra stærkstrøm til svagstrøm – ikke kun for erhverv men også for private over det meste af Sjælland og Lolland og Falster.

H&N Networks har bl.a. specialiseret sig i telefoni og IT løsninger til erhverv. Vi forhandler produkter fra førende producenter og tilbyder også service og support. Vi er blandt andet forhandler af den hostede telefoni løsning One Connect der kan benyttes til både fastnettelefoner og mobil.

H&N Technology beskæftiger sig indenfor CTS anlæg bl.a. til optimering af energiudgifterne og indeklimaet. I forbindelse med etableringen af H&N Technology, er virksomheden også begyndt at anvende navnet H&N Gruppen, dog er det officielle navn fortsat El-Installationsfirmaet Hansen & Nielsen Næstved ApS.

H&N Elbutikken – Designer lamper og stilbelysning fra de kendte mærker finder du i det indrettede showroom / butik, på 1. sal på Marinebuen 7 i Næstved.

H&N driver desuden webshoppen elbutikken.dk som forhandler designer lamper og tilbehør, på nettet. Du kan besøge shoppen her >>

Besøg også vores blog hvor vi eksempelvis skriver om el-tekniske emner

Ulrik Nielsen – El-Installatør

 

 

 

 

 

Nina Nygaard – Bogholder

 

 

 

 

 

Henrik Nielsen – Adm. Direktør