Go to Top

PH lamper

Poul Henningsen – manden bag de smukke PH lamper og en person, som altid vil blive husket indenfor designer belysning. Alle hans PH lamper er designet ud fra helt unikke teorier om lamper og belysning som blandt andet understreges af PH lampernes evne til at afgive et blændfrit lys. PH lamper er designet som både pendler, væglamper, gulvlamper og bordlamper, hvilket giver et væld af muligheder med en PH lampe.

Sydsjællands største udvalg af PH lamper

De mange PH lamper sælges i vores elbutik i Næstved hvor du finder Sydsjællands største udvalg. Her er der ikke blot mulighed for at se alle PH lamperne, du får også råd og vejledning med på vejen inden du køber. PH lamper finder du i en særskilte afdeling sammen med alle de kendte designer lamper.

492_klik_her_storKøb din nye PH lampe online Vi sender fragtfrit i Danmark – Besøg vores shop

Funktionel belysning med en PH lampe

PH lamper kan benyttes i de fleste miljøer hvor der er brug for funktionel stil belysning ud over det sædvanlige. PH lamper ses da også i mange sammenhænge, ikke kun hos private, men i høj grad også som kontorbelysning, på hoteller, cafeer og restauranter.

En PH lampe er på en gang en effektiv lyskilde og samtidig et kunstnerisk mesterværk som er eftertragtet i det meste af verden. PH lamperne har opnået en stor anerkendelse og er med tiden blevet en af de mest populære designer lamper på markedet.

Renovering og reparation af PH lamper

Vi tilbyder også renovering og reparation af PH lamper – levering af reservedele – skærme, glas mm. – til de nye og gamle modeller af PH lamper

Er du vild med designer lamper? – så se også vores udvalg af Arne Jacobsen lamper og Verner Panton Flowerpot og Panthella lamper

Du er altid velkommen til at kontakte os på 55 78 03 03 eller i kontaktformularen, hvis du vil høre mere om PH lamper