Go to Top

Belysning erhverv

444_lyskontorH&N El-Service har mange års erfaring med erhvervs og- kontorbelysning. Vi leverer og installerer de fleste former for moderne kontorbelysning og belysning til lager og produktion.

Alle afdelinger af en virksomhed har brug for lys for at opretholde effektiviteten. Hvad enten der er tale om kontorlamper, lagerbelysning eller lys i produktionen er det vigtigt med et ordenligt lys – Hvor der er mennesker skal der være lys og vi trives og arbejder bedst i en behagelig belysning

Bedre arbejdsmiljø og besparelser

Arbejdsmiljø og energibesparelser er vigtige når vi leverer belysning til virksomheder. Det er ikke unormalt at en virksomhed kan spare mange penge på elregningen ved at optimere belysningen.

Arbejdsmiljøet er i høj grad styret af vores omgivelser og her er belysning en vigtig faktor. Besparelserne kommer når der opsættes styringer på lyset så det automastik slukker når et område er ubemandet eller automatisk dæmpes, hvis der er dagslys nok til at oplyse områderne.

445_spareparerModerne lyskilder f.eks LED- og sparepærer samt intelligente lysstyringer giver en besparelse. Så der er rig mulighed for at optimere miljøet og opnå besparelser på elforbruget ved at have fokus på belysningen.

Alle aspekter af belysning til erhverv

Vi arbejder med alle aspekter i belysning til erhverv. Ofte er det små ændringer og investeringer der skal til for at skabe en effekt. F.eks. kan snavsede reflektorer eller gamle lysrør have en negativ effekt på lysmængden og energiforbruget, da der skal langt flere lamper til, for at opnå den ønskede lysmængde. I samarbejde med vores elbutik leverer vi også designer lamper til kontor, mødelokaler, kantiner og receptioner mm.

Når du handler med H&N El-Service er du selvfølgelig dækket af TEKNIQ’s garantiordning

Vi giver gerne et bud på en optimering af belysningen i din virksomhed. Kontakt os på 55 72 22 15  eller kontaktformularen her, hvis du vil høre mere!