Go to Top

Telefonsystemer

kliåSalg af telefonsystemer og telefoner til virksomheder har vi været på banen med siden 1989 – det er vi stadig – Vi sælger nemlig moderne telefonsystemer til gode priser som er billige i drift.

Telefonsystemer fra Mitel
Vi godt ved at der er forskellige krav til telefonsystemer i virksomheder, derfor har vi valgt at sælge løsninger fra Mitel der er en af verdens førende producenter af telefonsystemer. Kravet til et nyt telefonsystem er, at det skal være klar til IP telefoni og fremtidssikkert – det er netop hvad et Mitel telefonsystem er.

Store og små telefonsystemer
Et lille og billigt telefonsystem eller store og avancerede telefonsystemer, uanset behovet er du altid sikret et moderne IP telefonsystem. Priserne er skarpe, du ejer selv telefonsystemet og slipper dermed for dyre abonnementer. Sagt med andre ord – et nyt telefonsystem er billigt i drift og ideel til både store og små virksomheder

Et brugervenligt telefonsystem med moderne funktioner
Nøgleordet er fleksibilitet og et nyt telefonsystem kan udbygges med et hav af moderne funktioner. De brugervenlige telefoner findes både som systemtelefoner og IP telefoner. Omstillingsbord, trådløse telefoner og smarte CTI programmer er blot nogle af de mange muligheder med telefonsystemet.

Fremtidsikkert telefonsystem
Telefonsystemerne er faktisk så fleksible, at der både kan benyttes ISDN og IP telefoni, sammen eller hver for sig, det er op til dig og dine krav. Det vigtigste for os er, at du får et fremtidssikkert telefonsystem som er billigt nu og i fremtiden.

Vil du høre mere eller have priser på et nyt telefonsystem er du altid velkommen til at kontakte os på 55 78 03 00.