Go to Top

Plantronics Trådløse headsets

Vi sælger alle de moderne trådløse headsets fra Plantronics. Trådløse headsets som giver dig begge hænder fri når du taler i telefon. Med Plantronics trådløse headsets får du ikke blot et rigtigt robust og godt trådløst headset til en god pris, men også en super god lydkvalitet og et flot design

Et trådløst headset – begge hænder fri når du taler i telefon

Plantronics headset har givet tusinder af mennesker i hele verden muligheden for at bruge begge hænder, mens de taler i telefon, hvilket forøger effektiviteten og produktiviteten og sparer både tid og penge.

Køb et nyt trådløst kontor headset og få noget for pengene

Årelange undersøgelser har vist at brug af trådløse headsets øger effektiviteten og begrænser sygefraværet i virksomheden. Plantronics headsets indeholder forskellige bæremuligheder – hovedbøjle eller ørekrog og kan tilpasses det personlige behov.

Prøv et headset før køb – Try and Buy

Er du i tvivl om hvilket trådløse headsets du skal vælge så prøv et headset kvit og frit i 14 dage, så kan du prøve om et trådløst headset er noget for dig inden du køber. Kontakt os på 55 78 03 00 eller kontaktformularen,  for at høre mere.

Med vores kampagne Køb det rigtige headset” tilbyder vi tillige at analysere dit behov, så vi er helt sikre på, at du får den rigtige løsning

Trådløse headset findes i mange varianter

Der findes et hav af forskellige varianter og den trådløse headset teknologi opdateres konstant. Du kan finde alle Plantronics trådløse headset på Ergotels hjemmeside som er den danske distributør.

Se alle de trådløse headsets til kontoret på Ergotels hjemmeside som du finder – her >>