Go to Top

Netværks Tjek

584_switchTjek på netværket
Det stigende pres på infrastrukturen i forbindelse med IP telefoni, hosted IT platforme og øgede mobilitet har betydet at kvaliteten af netværket er mere og mere afgørende i fremtiden. Mange netværk er dimensioneret efter tidligere tiders standarder og er ikke i stand til at håndtere f.eks. IP telefoner og trådløse enheder.

Få et Netværks tjek
Vi har mange års erfaring i dimensionering af netværk og ved hvad der skal til i fremtiden. Derfor tilbyder vi at gennemgå din installation og give vores besyv med på vejen omkring optimering og forbedring af din løsning. Det kalder vi Netværkstjek og du får også et ord med på vejen omkring vores syn på fremtiden i forhold til din løsning,

Vi gennemgår blandt andet:

  • Kabelinstallationen
  • Krydsfelter
  • Trådløse netværk
  • Routere og switche
  • Spændingsforsyning

Hvis netværket skal håndtere IP telefoni
Et Netværkstjek udføres i tæt dialog med dig, så vi får din virksomheds forventninger til fremtiden med i billedet. I mange IP telefoni løsninger som TDC Scale og One Connect er det faktisk en rigtig god idé at få netværket gennemgået, så der er styr på om f.eks. dataswitche kan håndtere IP telefoner.

Prisen for et NetværksTjek
Vi udfører Netværkstjek til en fast pris på kr. 2450,- hvis du har op til 50 medarbejdere. Det eneste der kommer udover er kørsel som er betinget af hvor du bor. Har du mere end 50 medarbejdere, udregner vi prisen fra gang til gang.

Har du lyst til at høre mere eller ønsker at bestille et Netværkstjek, kan du kontakte os på 55780300 eller udfylde vores kontaktformular.