Go to Top

Køb det rigtige headset

Skal du også opleve glæden ved et nyt trådløst Plantronics headset !

Vi gir’ dig gode råd og vejledning før du skal købe dit Plantronics telefon headset til kontoret og så kan du prøve et trådløs headset gratis i 14 dage.

Køb af telefon headset til kontoret

Når en virksomhed skal vælge telefon headset til kontoret, er der mange spørgsmål: Hvilket headset er det bedste ? – hvilke fordele er der ved trådløse telefon headsets, og hvilke ulemper ? – hvilket headset passer til mig og min telefon?, hvad med rækkevidden og batteri levetiden på et trådløs headset?

Vi har solgt Plantronics headsets i mange år og i tusindevis….

 

Vi ved godt hvad vi snakker om! – Vi ved alt om trådløse telefon headsets og kan hjælpe din virksomhed med at finde den bedste og billigste headset løsning til dit behov.

Vi kan fortælle en masse om færre sygedage, glade medarbejdere og god telefonservice ved brug af telefon headsets fra Plantronics, men det kan vi tale videre om når vi hører fra dig.

Kontakt os, og få en uforpligtende snak med en af vores produkt specialister!

Vi klarer det via telefonen (og et trådløst headset, selvfølgelig!) og fortæller dig om alle mulighederne for et blive trådløs. Kontakt os på tlf. 55780300 så vi kan aftale nærmere.

Og uanset hvad, kan du altid teste dit nye Plantronics trådløse headset gratis i 14 dage, på din egen fastnet telefon så du er helt sikker inden du køber. Plantronics headsets passer til de fleste kontor telefoner bl.a. Mitel, Siemens, LG, Ericsson, Alcatel m.fl.