Go to Top

PowerMax Tyverialarmer

455_powermax Hvorfor ikke sikre hjemmet med en effektiv privat tyverialarm, så er risikoen for indbrud langt mindre. Samtidig kan en privat tyverialarm fra PowerMax sikre dit private hjem mod røg, gas og vand udslip.

En trådløs tyverialarm sikrer dit hjem og din familie
Med en PowerMax tyverialarm kan du sikre dine værdier og familien mod indbrud i hjemmet. Alle statistikker viser, at hjem som beskyttes med en tyverialarm, er mindre udsatte for indbrud, end hjem uden en tyverialarm.

Langt mere end en tyverialarm – helt uden abonnement
Et PowerMax alarmsystem er lang mere end en tyverialarm. Der er nemlig også mulighed for personlig beskyttelse f.eks. med nødkaldssendere samt falddetektorer. Hertil kommer muligheden for at sikre dit hjem mod brand, gas og vandudslip.

Med andre ord – En PowerMax tyverialarm er det sikre alarmsystem til hjemmet.
Og så er alle PowerMax alarmsystemer uden abonnemnet, du betaler løsningen en gang og så er den din

429_roegdetektor_pcodeNem installation af din nye PowerMax tyverialarm
Det er nemt at installere tyverialarmen. Trådløse følere betyder at der ikke skal trækkes kabler. Du kan selv kaste dig ud i det eller vi kan gøre det for dig, du bestemmer!

Masser af tilbehør til dit alarmsystemkulilte
En PowerMax tyverialarm kan snildt tilpasses og udvides med en masse trådløs alarm tilbehør. Faktisk kan PowerMax alarmsystemer også benyttes som GSM alarm, det kræver blot et modul til GSM. Tyverialarmen kan på den måde bruges uden telefonledning

PowerMax trådløse tyverialarmer sælges i pakker som indeholder selve alarmen, en Pir sensor, magnet kontakt, backup batteri samt alarmskilt. Kontakt på 55 72 22 15 hvis du vil høre mere om de trådløse tyverialarmer til hjemmet, eller send os en besked herunder så ringer vi dig op.

Priser på tyverialarmer og de forskellige modeller ser du herunder. Vi er også leverandør af løsninger inden for videoovervågning til private, erhverv og foreninger – Se mere om videoovervågning her

PowerMax Complete privatalarm til hjemmet – Pakkepris kr. 2.699,-

403_Powermax_Complete_standardEt trådløst alarmsystem er designet i en professionel arkitektur som sikrer en enkel installation og en utolig nem betjening. Den har et brugervenligt LCD display og tastatur med ikoner. Alarmcentralen er med integreret strømforsyning og mulighed for masser af alarm tilbehør, b.la. GSM modul mm. Der kan udvides med plugin print, der nemt monteres med en enkelt stikforbindelse. Tilbehøret er det samme som passer til PowerMax Pro centralen.

PowerMax Complete leveres med følgende tilbehør:
1 trådløs PIR sensor
1 trådløs fjernbetjening
1 trådløs magnetkontakt
1 genopladeligt backupbatteri
3 alarmskilte.

Køb Online !

PowerMax Pro tyverialarm til private – Pakkepris kr. 3.199,-

407_Powermax_Pro_StandarDen brugervenlige tyverialarm er bygget på en trådløs arkitektur med en masse muligheder for udvidelse. Alarmen er en af markedets mest fleksible alarmsystemer, som giver alle muligheder for kommunikation – web, GSM eller via en almindelig telefon. Alarmen er ideel til private hjem samt mindre erhverv. Centralen er klar til opsætning fra starten, og er i løbet af et par timer programmeret så den passer til dit behov.

PowerMax Pro leveres med følgende tilbehør:
1 trådløs PIR sensor
1 trådløs fjernbetjening
1 trådløs magnetkontakt
1 genopladeligt backupbatteri
3 alarmskilte

PowerMax Pro leveres også i en udgave med Prox kortlæser til
Kr. 3.490,-

Køb Online !

Alle priser er inkl. moms og ekskl installation.