Go to Top

Blue install

490_conmfort_famBlue Install til private og erhverv

Blue Install er et unikt koncept som er udviklet i samarbejde mellem Solar og en række el-installatører i Danmark. Konceptet henvender sig til både private kunder og virksomheder og dækker over ydelser til forbedret komfort og energioptimering.

Installatører med viden og fokus

Blue Install konceptet omfatter over 200 medlemmer som alle er autoriserede el-installatører rundt om i hele Danmark. Alle Blue Install installatører lever op til helt specielle krav om udannelse, kvalitetshåndtering og kapacitet. Med Solar i baglandet har Blue Install installatørerne en partner som sikrer produkt innovation, fleksible løsninger og ikke mindst et stærk logistik omkring lager og levering. Aller vigtigst er, at Blue Install installatøren har viden om og fokus på de mange muligheder, som konceptet giver kunderne.

Hvorfor Blue Install

Hvis du er erhvervsdrivende er Blue Install installatøren  den rette sparingspartner hvis du ønsker at styrke virksomhedens produktivitet, trivsel og sikkerhed. Blue Install installatøren er uddannet til at tænke på tværs af de forskellige installationstyper og dermed kombinere belysning, klimaoptimering , energi, sikring og kommunikation i en moderne og intelligent el-installation.

For private, er Blue Install med til at inspirere boligejeren til at virkeliggøre boligdrømmene ved effektivt at kombinere belysning, klimaanlæg, ventilation, sikring og kommunikation. Den moderne løsning til boligen kaldes under et for en intelligent bygningsinstallation og her kan din Bue Install installør hjælpe med at finde den helt rigtige løsning.

Hos H&N Gruppen er vi Blue Install installatør, det vil sige at vi hjælper dig med vejledning, sparring og ikke mindst selve installationen af netop din løsning. Besøg vores Blue Install hjemmeside her!